Firmaets historie Profil Produkter Kontakt
 Forside    Sitemap  
 Forside DK  Forside EN
Etronic A/S Svendborg
Du er her:en_Profil

en_Profil

 

Etronic A/S er grundlagt i 1962. Produktområdet var i de første mange år, TV & FM antenner, AC/DC invertere, samt lavfrekvensforstærkere.

Etronic A/S er i dag en moderne elektronik producent, en loyal og flexibel samarbejdspartner, der leverer på såvel hjemmemarkedet, som på eksportmarkedet.

Henrik Larsen & Kim GalsgaardSpecialfremstillet elektronik er en af Etronic A/S kendetegn, men produktsortimentet omfatter også en vifte af standard produkter.

Komplette Lyd- og højttaleranlæg  leveret f.eks. til skibe, skoler, hospitaler, plejehjem, lufthavne, idrætsanlæg, jernbaner, fabrikker, samt til steder, hvor der er behov for lyd- og alarmanlæg.

Transmisionsudstyr til telekommunikation, herunder måleudstyr til kontrol af kabelnettet, f.eks. måleudstyr til brug ved forstyrrelsesfri service på nettet, microprocessor-baseret transmissionsudstyr, samt udstyr til fejlsøgning ved kabelbrud.

Porttelefonanlæg, Motorvejstelefoner, nødtelefoner, analog/digital ure, ursystemer (hoved- & biur), sengebordsradioer m.m., interface, skibsantenner (TV-FM) m.m.

 

Zenitel Etronic ApS
Rødeledsvej 95
DK-5700 Svendborg
Denmark

Phone:
+45 62 21 38 50

Mail:
infozet@zenitel.com

Søg på sitet: