Firmaets historie Profil Produkter Kontakt
 Forside  Mail  Sitemap  
 Forside DK  Forside EN
Etronic A/S Svendborg
Du er her:Profil

Firma Profil

 

Etronic A/S er grundlagt i 1962. Produktområdet var i de første mange år, TV & FM antenner, AC/DC invertere, samt lavfrekvensforstærkere.

Etronic A/S er i dag en moderne elektronik producent, en loyal og flexibel samarbejdspartner, der leverer på såvel hjemmemarkedet, som på eksportmarkedet.

Henrik Larsen & Kim GalsgaardSpecialfremstillet elektronik er en af Etronic A/S kendetegn, men produktsortimentet omfatter også en vifte af standard produkter.

Komplette Lyd- og højttaleranlæg  leveret f.eks. til skibe, skoler, hospitaler, plejehjem, lufthavne, idrætsanlæg, jernbaner, fabrikker, samt til steder, hvor der er behov for lyd- og alarmanlæg.

Transmisionsudstyr til telekommunikation, herunder måleudstyr til kontrol af kabelnettet, f.eks. måleudstyr til brug ved forstyrrelsesfri service på nettet, microprocessor-baseret transmissionsudstyr, samt udstyr til fejlsøgning ved kabelbrud.

Porttelefonanlæg, Motorvejstelefoner, nødtelefoner, analog/digital ure, ursystemer (hoved- & biur), sengebordsradioer m.m., interface, skibsantenner (TV-FM) m.m.

Elektronikvirksomheden Etronic A/S i Svendborg, har indgået aftale om overtagelse af Svendborg-virksomheden, ElectroCom Group ApS, pr. 1/7 2010. Se pressemeddelelse herunder.

pdf Pressemeddelelse

 

Etronic A/S
Rødeledsvej 95
DK-5700 Svendborg
Denmark

Phone:
+45 62 21 38 50

Fax:
+45 62 22 45 50

Mail:
info@etronic.dk

Søg på sitet: